RSS-экспорт
Связь с модератором
Популярные теги
директордоговордоговор арендыжилищное законодательствозаработная платаземельный участокземляискКЗОТконтролирующие органыкупля продажаналогообложениенаследствоОООответственностьправо собственностипроверкипрогулпроцессработниксокращениестроительствосудтрудовая книжкатрудовое правоувольнение


Разрешения, Лицензии и Проверки

Логин:    Пароль:      Регистрация | Восстановить пароль

продажа пива на розлив


Сообщение:

Ваше имя:    EMail: 
 

Страницы:    Всего: 1


Сортировать по времени сообщений  по возрастанию [по убыванию]
 
19/04/09 11:38  teamen > ОК АКА Олюня    17/04/09 19:32Дерево
АЙ, спасибо, Олюня, огромное! Как все просто на самом-то деле.

17/04/09 19:32  ОК АКА ОлюняОтправить письмо > teamen    17/04/09 19:09Дерево

17/04/09 19:09  teamen > IFC Consultant    18/12/07 14:52Дерево
Хелп:)
Загорелся идеей торговать кеговым пивом. Все будет очень просто: палатка, кег пива, какие-то снеки. Никаких изысков.
Подскажите, как правильно оформиться? Я так понимаю, надо:
- оформить ЧП (на едином налоге?),
- получить лицензию (или не надо?),
- патент на торговую точку (не надо?).
Расскажите, пожалуйста, пошагово, как поступить, чтобы максимально сократить время и деньги (их мало).

18/12/07 14:52  IFC ConsultantОтправить письмо > Пивоварович    14/12/07 11:39Дерево
Бар є закладом громадського харчування.
Вимоги до закладів громадського харчування передбачені в:
1)"Санитарные правила для предприятий общественного питания, включая кондитерские цехи и предприятия, вырабатывающие мягкое мороженое (СанПин 42-123-5777-91)
2)Наказом Мінекономіки N 210 від 25.09.2000 " Про Порядок розробки та затвердження технологічної документації на фірмові страви, кулінарні та борошняні кондитерські вироби на підприємствах громадського харчування"
3)Наказ мінекономіки N 219 від 24.07.2002 "Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств)ресторанного господарства" та ін.

Щодо дозволів, то в СЕС необхідно буде погодити проектну документацію та отримати "висновок про відповідність приміщень санітарним нормам". Далі бар вводиться в експлуатацію, тобто потрібне погодження СЕС в акті. Крім того, вимоги СЕС залежать від того, що саме буде готуватись в цьому барі...навряд же тільки пиво буде продаватись.
Працівники бару підлягають обов'язковим медоглядам.
Якщо пиво реалізується в скляних бокалах, то має бути встановлено дві миєчних ванни для їх миття.
Має бути туалет, ..або в самому барі або в межах 75 метрів від бару, куди відвідувачі можуть сходити.
підприємцю, який провадить діяльність у сфері громадського харчування потрібна первинна документація:
зокрема:
- технологічні карти;
- асортиментний перелік страв;
- меню та прейскуранти;
- калькуляційні карти;
- акти контрольної переробки;
- замовлення-рахунок;
- акт про реалізацію готових виробів кухні за готівку;
- звіт про рух продуктів і тари на кухні.
Конкретний перелік необхідної документації залежить від "розмаху" закладу громадського харчування. Запитуйте....

14/12/07 11:39  Пивоварович > IFC Consultant    13/12/07 17:44Дерево
А если в пивбаре торговать разливным пивом? и вообще - какие требования и разрешения СЭС для открытия пивбара??

13/12/07 17:44  IFC ConsultantОтправить письмо > Sidelnikov    13/12/07 14:36Дерево
Якщо вам необхідно продати ящик пива, а не займатись цим постійно, тоді можна йти вашою логікою. А якщо серйозно займатись підприємництвом, то документи все таки потрібні.
1. Потрібні копії документів, які підтверджують якість і безпечність пива (доброякісність) (візьміть на пивзаводі чи в дистрибютора) та документи, які підтверджують якість обладнання, - тоді в санстанцію за дозволами Вам йти не потрібно.
Якщо СЕС прийде і перевірить (ріко, але приходять) і документи у вас будуть. то акт перевірки лише підтвердить законність реалізації. При перевірці можуть вимагати висновок санепідекспертизи, з посиланням на постанову головного державного санітарного лікаря України “Про невідкладні заходи щодо запобігання епідемічним ускладненням” від 23 травня 2007р. №15: отримання дозволів на реалізацію населенню пива на розлив передбачено проводити за погодженням з установами державної санітарно-епідеміологічної служби. Однак тут можна відстояти непотрібність такого висновку, бо у вас вже є документи, що підтверджують якість і безпечність.

13/12/07 14:36  SidelnikovОтправить письмо > Льоличек    13/12/07 11:52Дерево
Ставите бочку и продаете без никаких разрешений. проблемы решаете помере их поступления :о). А как же генофонд???

13/12/07 12:01  DraftОтправить письмо > Льоличек    13/12/07 11:52Дерево
Лучше мороженое

13/12/07 11:52  Льоличек   Дерево
Здравствуйте, помогите, пожалуйста с таким вопросом: в летний период мы с женой хотим продавать в центральном парке города пиво на разлив. Подскажите, какие именно разрешения нам надо получить и от кого?

Страницы:    Всего: 1

Реклама

bigmir)net TOP 100